Solve Marketing

Of het nu gaat om branding, lead generatie, sales of het behouden en meer halen uit bestaande klanten, Solve Marketing helpt uw organisatie op de korte termijn vooruit, met een lange termijn visie. Zowel voor de consumenten- als zakelijke markt wordt u begeleid en ondersteund op strategisch en uitvoerend gebied om de doelstellingen van uw bedrijf te behalen.

Solve Marketing draagt altijd unieke oplossingen aan die ondersteunen bij het bouwen van sterke merken en het stimuleren van sales. Daarbij ontzorgt Solve uw organisatie op Strategie, Media, Campagnes en Loyalty, zodat u zich kan focussen op waar u echt goed in bent. Dan doet Solve Marketing dat ook.
Missie

Solve Marketing is het strategisch marketingbureau dat merken en bedrijven vooruit helpt in het behalen van hun doelstellingen op zowel de korte als langere termijn, door oplossingen aan te dragen die ondersteunen bij het bouwen aan merken en het stimuleren van verkoop.


Visie

Om dit doel te bereiken biedt Solve Marketing oplossingen die verder gaan dan standaard marketing- en salescampagnes, en maakt gebruik van een uitgebreid netwerk om sterke merken met elkaar te verbinden. Het bundelen van krachten zorgt voor synergie in de samenleving en biedt de eindgebruiker te allen tijde een meerwaarde. Samen succes behalen is waardevoller dan alleen.

Het aantrekken en behouden van klanten binnen de consumenten en zakelijke markt staat altijd centraal, met daarbij een stabiele en krachtige organisatie als basis. Daarbij wordt gekeken naar de persoonlijkheid achter het merk en binnen de organisatie. Een juiste fit tussen intern en extern is essentieel. Om deze fit te ontdekken en herkennen werkt Solve Marketing dicht samen met de klant en zorgt zij voor de benodigde kennisoverdracht.

© Copyright Solve Marketing 2020 - KVK nummer 57883610