Solve Loyalty

Solve Loyalty B.V., zusterorganisatie van Solve Marketing B.V., is expert op het gebied van loyaliteitsprogramma's voor commerciële en non-commerciele organisaties. Solve Loyalty is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel en heeft jarenlange expertise op het gebied van spaar- en klantbindingsprogramma's en incentives in huis.

Goede Doelen

De charitatieve sector kan gebruik maken van het Shop & Share van Solve Loyalty B.V. Een uniek programma welke wordt gesteund door adverteerders (webshops) die reclame maken voor hun producten en diensten. Door te reageren op hun aanbiedingen steunen leden diverse goede doelen en bouwen zelf saldo op in hun online account dat ze kunnen laten uitbetalen of ook weer doneren aan het goede doel. Via het Shop & Share programma kunnen donateurs in ruim 2.500 webshops in Nederland met korting zijn of haar aankopen doen, en tegelijkertijd het goede doel steunen. Van de vermelde korting/tegoed dat de donateur bij iedere aankoop ontvangt, gaat 50% rechtstreeks als donatie naar de charitatieve instelling.

Commerciële Sector

Commerciële bedrijven met bestaande klanten, databases, kunnen eveneens gebruik maken van het Solve loyaliteitsplatform om bestaande klanten te binden en op een slimme wijze meer omzet te genereren. Dit kan door een deel van het spaartegoed welke is opgebouwd bij de externe, naar wens niet concurrerende webshops, exclusief toe te wijzen aan de onderneming.

Internationaal

Solve Loyalty is met het platform ook actief in 11 andere landen, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Solve ontzorgt het traject desgewenst compleet. Van bouw, koppeling tot optimalisatie en rapportage. Vanuit de zusterorganisatie Solve Marketing B.V is het mogelijk een campagne strategie te ontwikkelen om het platform middels verschillende media en middelen aan te jagen en te onderhouden. Op deze wijze zorgen wij voor een 360 graden service.

© Copyright Solve Marketing 2020 - KVK nummer 57883610